Genuinely designed for the common people

Svet digitalnih kartica na dohvat ruke

Nabavite personalizovanu e-karticu koja, pored osnovnih poslovnih podataka o vama ili vašoj kompaniji, sadrži i vaše slike, vaš CV, PDF datoteke, audio i video zapise i koju možete lako da preuzmete, sačuvate na računaru ili telefonu, samostalno ažurirate i prosledite svojim partnerima i klijentima
Biz2Card digitalna rešenja
Biz2Card Digital je servis za izradu i distribuciju digitalnih vizit kartica sa multimedijalnim onlajn sadržajem. Biz2Card predstavlja potrebu da se moderna tehnologija stavi u službu običnog čoveka.
Biz2Card Vizit kartice
Biz2Card e-kartica je jedinstveni digitalni dokument, podesan za praktičnu upotrebu, koji na najpotpuniji način predstavlja vas lično, vašu kompaniju ili organizaciju, ili vaš proizvod u poslovnom svetu.
Koristite Biz2Card digitalnu poslovnu mrežu
Biz2Card mreža digitalnih kartica je dizajnirana tako da radi kao digitalna poslovna mreža, koji vas automatski povezuje sa ostalim korisnicima kartica sa kojima delite iste poslovne interese.
.:: Biz2Card Digital je servis za izradu i distribuciju digitalnih vizit kartica sa personalizovanim QR kodom i multimedijalnim onlajn sadržajem:
  • Biz2Card e-kartica je jedinstven digitalni dokument, pogodan za praktičnu upotrebu, koji vas lično, vašu kompaniju ili organizaciju, ili vaš proizvod u poslovnom svetu predstavlja na raznovrsniji i konkretniji način od običnog poslovnog imenika, veb stranice ili profila na društvenoj mreži.
  • Biz2Card e-kartica daje na uvid sve najvažnije poslovne informacije o vlasniku kartice i sadrži tkzv. multimedijalni izlog sa autentičnim fotografijama, PDF datotekama, audio i video zapisima koje vlasnik kartice postavlja na svoj Biz2Card profil.
Dole su navedena najčešća pitanja i odgovori u vezi sa Biz2Card servisom i Biz2Card digitalnim karticama.
:: Opšta pitanja o Biz2Card servisu ::
   Šta je to Biz2Card?
   Šta je to Biz2Card?
Biz2Card je servis za izradu i distribuciju digitalnih vizit kartica sa personalizovanim QR kodom i multimedijalnim onlajn sadržajem.
   Šta je to Biz2Card digitalna kartica?
   Šta je to Biz2Card digitalna kartica?
Biz2Card e-kartica je jedinstveni digitalni dokument koji na najpotpuniji način predstavlja vas lično, vašu kompaniju ili organizaciju, ili vaš proizvod u poslovnom svetu.
Svaka digitalna kartica sadrži personalizovani QR kod ugrađen u karticu i još jedan bar kod u donjem desnom uglu sa jedinstveno generisanim digitalnim sertifikatom.
Digitalna Biz2Card kartica daje na uvid sve najvažnije poslovne informacije o vlasniku kartice i sadrži tkzv. multimedijalni izlog sa autentičnim fotografijama, PDF datotekama, audio i video zapisima koje vlasnik kartice postavlja na svoj Biz2Card profil.
   Ko može da bude vlasnik Biz2Card digitalne kartice?
   Ko može da bude vlasnik Biz2Card digitalne kartice?
Vlasnik digitalne vizit karte može biti svako lice, bilo zaposleno ili nezaposleno, kompanija, organizacija, preduzetnik, startap ili investitor.
   Koliko je bezbedno koristiti Biz2Card digitalnu karticu?
   Koliko je bezbedno koristiti Biz2Card digitalnu karticu?
Biz2Card je tkzv. veb servis i ne zahteva instalaciju na vašem uređaju. Ne može da prikuplja nikakve podatke, niti privatne informacije sa vašeg pametnog telefona ili hard diska i 100% je bezbedan i siguran za korišćenje.
Kontrola koju vrši Biz2Card je izuzetno pouzdana i mogućnost unosa pogrešnih podataka i kreiranja lažnih profila je svedena na minimum. Sigurnost korisnika kartice i kredibilitet podataka sadržanih u kartici dovedeni su na najviši mogući nivo.
   Koje informacije sadrži Biz2Card digitalna kartica?
   Koje informacije sadrži Biz2Card digitalna kartica?
Pored osnovnih podataka kao što su ime i opis delatnosti vlasnika kartice, oblast rada, adresa, broj telefona itd. (ove informacije možete ih pronaći i u većini poslovnih imenika), Biz2Card pruža i jedinstvenu uslugu, tzv. „multimedijalni izlog“ gde možete da delite svoje slike, audio i video datoteke, PDF datoteke (npr. kataloge ili cenovnike), kao i svoj CV ili detaljan opis onoga što vi ili vaša kompanija radite.
Sve datoteke koje postavljaju vlasnici kartica hostuju se na Biz2Card serverima, a operacije nad datotekama i podacima obavlja isključivo Biz2Card softver, bez upliva tkz. "trećih strana".
Vlasnici kartica mogu samostalno da izmene podatake na svojoj kartici i postave ili obrišu bilo koju datoteku u bilo kom trenutku.
   Kako se deli i promoviše Biz2Card digitalna kartica?
   Kako se deli i promoviše Biz2Card digitalna kartica?
Biz2Card digitalna kartica je pogodna za upotrebu na bilo kom računaru i mobilnom uređaju i može lako da se preuzme, sačuva na računaru ili telefonu, ažurira i prosledi poslovnim partnerima i klijentima.
Biz2Card digitalne kartice se mogu deliti neograničeno putem elektronske pošte, društvenih mreža i aplikacija za razmenu poruka kao što su Viber, Whatsapp i druge.
:: Zašto je Biz2Card digitalna vizit karta neophodna ::
   Da li mi je potrebna digitalna vizit karta ako je moja kompanija već navedena u više poslovnih imenika?
   Da li mi je potrebna digitalna vizit karta ako je moja kompanija već navedena u više poslovnih imenika?
Da. Biz2Card nudi mnogo više mogućnosti od običnog adresara.
Pored osnovnih informacija kao što su ime i opis delatnosti vlasnika kartice, oblast rada, adresa, broj telefona itd., Biz2Card takođe pruža jedinstvenu uslugu, takozvani "multimedijalni izlog", gde možete da delite svoje slike, audio i video datoteke, PDF datoteke (npr. kataloge ili cenovnike), kao i svoj CV ili detaljan opis onoga što vi ili vaša kompanija radite. Ovaj sadržaj nije nešto sa čime ćete obično da se sretnete pretražujući druge poslovne imenike.
   Da li mi je potrebna digitalna vizit karta ako moja kompanija već ima veb-sajt?
   Da li mi je potrebna digitalna vizit karta ako moja kompanija već ima veb-sajt?
Da. Biz2Card može da pruži informacije vašim potencijalnim klijentima na konkretniji i raznovrsniji način, ali i mnogo brže, nego što bi to uradio vaš veb-sajt.
Ako neko želi da se informiše o vama ili vašoj kompaniji, o tome šta radite, prodajete ili proizvodite, Biz2Card je pravo mesto za to. Posle toga može da ode i poseti npr. vašu onlajn prodavnicu. Ali klijent ili poslovni partner će sigurno želeti da prvo dobije sve potrebne informacije i da sve te informacije budu dostupne na jednom mestu, umesto da bude preusmeren na nekakve spoljne veze (ovo se odnosi čak i društvene mreže), koje verovatno neće ikada posetiti, jer nema vremena za to.
   Da li mi je potrebna digitalna vizit karta ako moja kompanija već ima profil na više društvenih mreža?
   Da li mi je potrebna digitalna vizit karta ako moja kompanija već ima profil na više društvenih mreža?
Da. Digitalna vizit karta Biz2Card je ozbiljnije i profesionalnije rešenje od bilo kog profila na društvenim mrežama.
Niko neće biti impresioniran time što ga kontaktirate preko društvenih mreža. Vaši poslovni partneri i klijenti su primorani da gube vreme i lutaju tražeći relevantne informacije kroz mnoštvo irelevantnih podataka na većini profila na društvenim mrežama.
Biz2Card radi upravo suprotno. Upućuje vlasnike kartica da se fokusiraju na suštinu i postave kvalitetne audio i video snimke, bogate PDF kataloge i ilustracije, koji na najbolji način opisuju njihovo poslovanje.
:: Kako upravljati digitalnom vizitkartom ::
   Kako da napravim digitalnu vizit kartu?
   Kako da napravim digitalnu vizit kartu?
KORAK 1: Najpre morate da se registrujete (besplatno) i napravite svoj Biz2Card nalog. Ako ste se već registrovali, treba samo da se prijavite na svoj Biz2Card nalog.
KORAK 2: Nakon što se registrujete (ili prijavite), bićete automatski preusmereni na stranicu Biz2Card aplikacije i alati.
KORAK 3: Na stranici Aplikacije i alati kliknite na link za kreiranje (ili ažuriranje) vaše digitalne vizit karte.
KORAK 4: Popunićete obrazac sa poslovnim podacima o vama ili vašem preduzeću i izabrati profilnu sliku (ili logo vaše firme i sl.). To je sve što je potrebno da se uradi! Vaša digitalna vizit karta je sada spremna da se preuzime i podeli vašim poslovnim partnerima i klijentima, potencijalnim poslodavcima itd.
Nešto kasnije možete da se pozabavite svojim multimedijalnim izlogom i postavite audio i video zapise, fotografije i PDF datoteke na svoj Biz2Card nalog. Svi poslovni podaci i sve datoteke će biti javno dostupne za prikazivanje svakom ko pogleda (tj. očita) vašu digitalnu vizit kartu.
   Kako da pročitam sadržaj sa digitalne vizitkarte?
   Kako da pročitam sadržaj sa digitalne vizitkarte?
Postoje tri načina za čitanje podataka sa Biz2Card digitalne kartice. Možete da pročitate podatke skeniranjem personalizovanog QR koda ugrađenog u e-karticu, ili direktnom posetom virtuelnog profila vlasnika kartice (npr. https://biz2card.com/s/5583692-130.php), ili tako što ćete koristiti specijalizovanu Biz2Card onlajn aplikaciju za očitavanje digitalnih kartica.
   Kako da ažuriram sadržaj sa digitalne vizitkarte?
   Kako da ažuriram sadržaj sa digitalne vizitkarte?
Idite na https://biz2card.com/dbc_rs.php i popunite obrazac sa svojim novim (izmenjenim) poslovnim podacima.
   Šta je to Biz2Card multimedijalni izlog?
   Šta je to Biz2Card multimedijalni izlog?
Multimedijalni izlog je autentična usluga koju pruža Biz2Card. Sastoji se od fotografija, PDF datoteka, audio i video zapisa koje vlasnik kartice postavlja na svoj Biz2Card profil. Svi poslovni podaci i sve datoteke su javno dostupne za prikazivanje svakom ko pogleda (tj. očita) digitalnu vizit kartu.
   Koje informacije se nalaze unutar personalizovanog QR koda ugrađenog u digitalnu karticu?
   Koje informacije se nalaze unutar personalizovanog QR koda ugrađenog u digitalnu karticu?
Personalizovani QR kod ugrađen u digitalnu karticu sadrži URL adresu koja direktno vodi na virtuelni nalog vlasnika Biz2Card kartice. Pored osnovnih informacija kao što su ime i opis delatnosti vlasnika kartice, oblast rada, adresa, broj telefona itd., Biz2Card virtuelni profil prikazuje i tkzv. "multimedijalni izlog", gde vlasnik kartice postavlja svoje slike, audio i video datoteke, PDF datoteke (npr. kataloge ili cenovnike), kao i svoj CV ili detaljan opis delatnosti firme u kojoj radi.
   Šta je to Biz2Card digitalni poslovni katalog?
   Šta je to Biz2Card dgitalni poslovni katalog?
Biz2Card digitalni poslovni katalog se sastoji od digitalnih vizit karti koje ste ručno prikupili od ostalih korisnika. Kartice iz kataloga u svakom trenutku možete da izlistate i pogledate njihov sadržaj.
Da biste napravili sopstveni digitalni poslovni katalog, morate najpre da napravite svoj nalog na Biz2Card-u.
   Šta je to digitalni sertifikat sadržan u digitalnoj kartici?
   Šta je to digitalni sertifikat sadržan u digitalnoj kartici?
Svaka Biz2Card e-kartica sadrži jedinstveni digitalni potpis i digitalni sertifikat za potvrdu autentičnosti vlasnika kartice i integriteta same e-kartice. Ovo je još jedan doprinos ukupnoj bezbednosti i kredibilitetu usluge koju pruža Biz2Card.
>> Napravite svoju digitalnu vizit karticu sa multimedijalnim sadržajem
Vladimir Milićev, diplomirani inženjer telekomunikacija
Vladimir Milićev, diplomirani inženjer telekomunikacija

Vladimir Milićev, direktor

"Posvećeni smo deljenju vizije neometanog pristupa inovacijama, tako što ohrabrujemo virtuelni svet da doprinese napretku stvarnog sveta i pomogne da nove tehnologije dopru do svakog čoveka. Naš entuzijazam, strast, znanje i iskustvo deo su izgradnje globalne mreže digitalnih rešenja, koja su originalno dizajnirana za obične ljude."
Vladimir Milićev
Glavni inženjer razvoja zadužen za Biz2Card
Vlasnik VIDYPS 79 d.o.o.
Diplomirani inženjer telekomunikacija
Tekstopisac, kompozitor, klavijaturista

Preporučeni članci
.:: Šta je to digitalna vizit karta?
.:: Prednosti digitalnih vizit karti u odnosu na fizičke vizit karte
.:: Povežite se sa poslovnim ljudima koristeći digitalne vizit karte
Copyright © 2022 VIDYPS 79. Sva prava zadržana.